Menüpontjaink
Bali extra - Nyaralás nem mindennapi látnivalókkal megspékelve (Egyéni)
Indonézia- Bali
Ország:
Indonézia
Régió:
Bali
Város:
Bali
Utazás módja:
Egyéni
Ellátás:
leírás szerint
Szálláskategória:
Program szerint
Szobatípus:
Kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam:
11 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató

Balira utazás előreláthatólag 2021-ben lesz lehetséges.

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -

Az Indiai-óceánon fekvő sziget a mágikus hírnevét köszönheti a lakosok életfelfogásból adódó végtelen kedvességének, a sziget belső idilli békéjének, bájos tájainak, teraszos rizsföldjeinek, festői falvainak, az ősi kultúra helyi szokásokkal gazdagított hindu hitéletének, őszinte világának, a tengerpartok sokféleségének. Láthatunk itt aktív vulkánokat, buja dzsungeleket, kis, kacskaringós földutakat. Megízlelhetjük az egzotikus konyha remekeit: mogyorószószos nyársonsülteket, nasi guriht (sűrű kókusztejben párolt rizs). Bali elsősorban a kultúrája, a helyi lakosok kedvessége, a csodás tájak, a különleges rizsföldek, az érdekes életképek miatt vonzó. Az emlékezetes élmények jellemzően a szigettúrákhoz, a helyiek élet és hitvilágához, a jellegzetes, egyedi Bali-s érzésvilághoz kötődnek.

 

Program:

1. nap: CandidasaÉrkezés a repülőtérre, majd transzfer Candidasába a szállodába. 

2. nap: Candidasa (ebéddel)Reggeli után indulás Batubulan felé, ahol egy látványos Barong & Keris tánc előadást láthatunk. A Barong tánc a jó és a rossz örökös küzdelmét mutatja be, amely lényegi eleme a balinéz kultúrának. Az előadás utána a híres ezüstművesség rejtelmeibe pillanthatunk be Celuk faluban, majd az "Elefánt barlangot" (Goa Gajah) látogatjuk meg. Útba ejtjük a Tirta Ganggát és Tenganan ősi falucskát is. 

3. nap: Candidasa - Lovina (ebéddel)Reggeli a szállodában, majd a kijelentkezés után indulás a következő úti cél: Lovina felé. Útközben a meseszép Putung falun haladunk keresztül, illetve meglátogatjuk az Agung vulkán lejtőin fekvő Bekasih templomot, valamint a Kintamani kilátot, ahol a Batur vulkán látványában gyönyörködhetünk. A kirándulást a különleges Beji templom meglátogatásával zárjuk.

4. nap: Lovina - Ubud (ebéddel)Reggeli után újabb varázslatos felfedezésre indulunk, amelyet a Git Git vízeséssel kezdünk meg. Ezután Bedugul felé vesszük az irányt, hogy megcsodálhassuk az "úszó templomot", vagyis az Ulun Danut a Beratan tavon, hátterében a hegyekkel. Útban Ubud felé megállunk az egyik legszebb rizsterasznál, a Jatiluwih rizsteraszoknál. A nap utolsó látnivalója Bali második legmagasabb vulkánjának, a Batukarunak a déli részén elhelyezkedő Pura Luhur Batukaru templom.Fakultatív program lehetőség: Delfines kaland (6000 Ft/fő)

5. nap: Ubud - Jimbaran (ebéddel)Reggeli a hotelben, majd indulás a tengerparti szállás felé. Útközben betérünk a majomerdőbe és megcsodáljuk a Tanah Lot templomot is. 

6-12. nap: JimbaranPihenés a tengerparton, egyéni program.

A program igény szerint módosítható és a szabad helyek függvényében érvényes! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Felhívjuk figyelmüket, hogy a COVID-19 terjedésének megelőzéséhez szükséges intézkedések és szabályozásokat a szálloda nyomon követi és frissíti. Az aktuális szabályokról a szálloda honlapján, vagy irodánknál érdeklődhet. A szabályok a hatóság előírására bármikor változhatnak. A szabályok értelmében előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatások a szállodában nem lesznek elérhetőek, vagy csökkentett kapacitással üzemelhetnek. Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket.

 

Szállás:

Várható szállások:

 • Candidasa: Amarta Beach Resort 3* (2 éj)
 • Lovina: Aneka Lovina Villas 3* (1 éj)
 • Ubud: Saren Indah Hotel 3* (1 éj)
 • Jimbaran: Jimbaran Bay Beach Resort & Spa 4* (7 éj)

Ár információk

Az ár tartalmazza:

 • a szállást 2 éjre Candidasában, 1 éjre Lovinában, 1 éjre Ubudban 3*-os szállodákban és 7 éjre Jimbaranon 4*-os szállodában, kétágyas szobában reggelivel,
 • a kirándulásokat program szerint angol idegenvezetéssel,
 • a belépőket,
 • az ebédet a programban foglalt kirándulások során,
 • a szükséges transzfereket.

Az ár nem tartalmazza:

 • a repülőjegyet és repülőtéri illetéket,
 • a fakultatív programokat,
 • borravalókat,
 • egyéb személyes kiadásokat.