Menüpontjaink
Amszterdam egyénileg KLM-mel (Repülő)
Hollandia- Amszterdam
Ország:
Hollandia
Régió:
Amszterdam
Város:
Amszterdam
Utazás módja:
Egyéni
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Hollandia

Info:

[r]repülés menetrend szerinti KLM járattal

4*-os szállodában, Leonardo Royal Hotel Amsterdam

svédasztalos reggeli 

Egyéni utazás, már 2 főtől, nem kell a csoporthoz igazodni!

Garantált indulás a KLM járataihoz igazodva, tetszőleges dátumokon

A program és a szállás változtatható, egyéni igények szerint testreszabható

UNESCO Világörökségi helyszínek: Amszterdam csatornái, Amszterdam védművonala

Leiras:

Javasolt látnivalók az egyéni városlátogatás során

1. nap: Budapest - Amszterdam

Elutazás menetrend függvényében Amszterdamba Budapestről. A gépkocsivezetőnk névreszóló táblával fogadja Önt a repülőtéren, majd transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. A rendelkezésünkre álló szabadidőben érdemes felkeresni Amszterdam leghíresebb múzeumait: Rijksmuseum vagy a Van Gogh Múzeum, aki pedig szereti a sört, ne hagyja ki a Heineken Múzeumot (The Heineken Experience) sem. Este keressünk fel irodánk által egy jólismert autentikus belvárosi éttermet, ahol megkóstolhatjuk a legjobb holland ételeket.

2. nap: Amszterdam belvárosa (áprilisban Keukenhof)

Reggeli után érdemes részt venni egy hangulatos sétahajókázáson a csatornákon, hogy a város szépségeit más szemszögből csodálhassuk meg. Látogassunk el Anna Frank szülőházához, tegyünk egy kellemes sétát a belvárosban, a Királyi Palotánál, a város meseszép kis terein és mindenképpen megéri útba ejteni a magával ragadó vízen úszó virágpiacot is. Áprilisban mindenképpen kiránduljunk el Keukenhofba, amely 2021-ban március 20 és május 19 között tart nyitva. A világ legnagyobb virágparkjában veszi kezdetét minden tavasszal Európa legjelentősebb virágkiállítása. A kiállítás reggel 08:00 órától este 19:30 óráig fogadja a látogatókat. A kiállítás Amszterdamból megközelíthető vonattal bő egy óra alatt vagy irodánkon keresztül kérjen ajánlatot egyéni transzferre magyar idegenvezetővel! Este menjünk el egy hangulatos belvárosi étterembe, amely a híres vörös lámpás negyedhez közel található. 

3. nap: Hága a királyi főváros

Reggeli után ha már úgy érezzük, hogy megismertük Amszterdamot, egy kellemes kirándulásra indulhatunk Hágába, a holland királyi fővárosba. Tegyünk egy sétát a Binnenhof udvarán át a székesegyházig, majd a vásárlóutcán a Királyi Palotáig. Érdemes elidőznünk a több kilométeres, igényesen kiépített, elegáns parton a homokdűnék és luxusszállodák között (kávézás, séta a nagy tengeri mólóra). Hága csendes, szinte családias hangulata teljesen eltér a kozmopolita amszterdamitól. Ha még délután időben visszaérünk Amszterdamba, szakítsunk időt Hollandia legnagyobb tengerészeti múzeumára. A múzeum részletesen vezet végig a város tengerészmúltján. Kihagyhatatlan program Amszterdam esti arcának megismerése, mely gyökeresen eltér attól, ahogy a nappali órákban láttuk a várost. A vacsoránkat egy kellemes belvárosi étteremben fogyasszuk el, amelyre irodánk tud javaslatot adni.

4. nap: Amszterdam - Budapest

Reggeli után szabadprogram, amely során szakítsunk időt ajándékvásárlásra, majd a menetrend függvényében privát transzfer a repülőtérre. Gépkocsivezetőnk a szálloda recepcióján várja Önt a voucheren feltüntetett időpontban. Hazautazás Budapestre menetrendszerinti közvetlen repülőjárattal.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

Amszterdam csatornái, Amszterdam védművonala

Programok:

Rotterdam/Delft (2 főtől): egyéni lekérésre

Volendam/Zaanse Schans (2 főtől): egyéni lekérésre

Keukenhof kirándulás (2 főtől): egyéni lekérésre

A fakultatív programok irodánkon keresztül helyi magyar idegenvezetővel, akár gyalogosan, akár gépkocsival együtt igényelhetők.

További információk:

Tervezett menetrend (változhat)

KL1974 Budapest-Amszterdam 11:35 - 13:40

KL1977 Amszterdam-Budapest 14:25 - 16:20

Repülőjegy ára kb. 67.000 Ft/ fő, csak kézipoggyásszal
vagy 85.200 Ft/ fő, kézipoggyász + 23 kg-os feladható poggyász

A repülőjegyek ára szabad helyek és dátumok függvényében változhat.

További információk 2:

Ár információk

Az ár tartalmazza:
szállást kétágyas szobában 4*-os szállodábansvédasztalos reggelitprivát transzfereket (repülőtér-hotel-repülőtér)

Az ár nem tartalmazza:
a repülőjegyet illetékkel, személyenként 1 db max. 12 kg max. 55 x 35 x 25 cm kézipoggyásszalkb.: 67 000 Ft/ fő (szabad helyek függvényében változhat)az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő) kb. 10 EUR /főEGYÉB KÖLTSÉGEKfakultatív programokBBP utasbiztosítás (Aegon)- Basic: 590 Ft/fő/nap- Extra: 790 Ft/fő/nap- Exclusive: 1.090 Ft/fő/napútlemondási biztosításfeladható poggyász (max. 23 kg)kb. 17 500 Ft