Menüpontjaink
USA-Kanada: Az újvilág keleti parti városai körutazás
Amerikai Egyesült Államok- Körutazás Amerikában
Ország:
Amerikai Egyesült Államok
Régió:
Körutazás Amerikában
Város:
Körutazás Amerikában
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Program szerint
Szobatípus:
2 ágyas szoba
Időtartam:
13 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás

1. NAP Utazás Bostonba
Utazás Budapestről átszállással az Egyesült Államokba, Bostonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Boston környékén.

2. NAP Boston - Montreal
Reggeli után Kanada felé indulunk. New England-i államokon áthaladva
(New Hampshire és Vermont) csodálattal adózhatunk a táj
szépségének. Útközben festői helyeken néhány fotószünetet tartunk.
A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.

3. NAP Montreal - Québec
A mai napon Montreal csodái várnak ránk, városnézés. Montrealt
magunk mögött hagyva délután utazás Québec-be. A nap zárásaként
vacsora a Cabana Sucre-ben. Szállás Québec környékén.

4. NAP Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV program: az utazás során izgalmas színfoltot jelent a bálnanéző-hajótúra, ahol megpillanthatjuk ezeket a fenséges lényeket. Szállás Québec környékén.

5. NAP Ottawa - Gananoque
Utazás Ottawába, Kanada fővárosába, ahol rövid városnézést teszünk.
Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk lesz.

6. NAP Gananoque - Toronto
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: hajóra szállva a St. Loren folyónál felfedezzük a Thousand Islands (Ezer sziget-vidéket), ahol 1692 kisebb-nagyobb
sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk (kb. 4 órás).
FAKULTATÍV: CN Tower. Szállás Toronto környékén.

7. NAP Niagara Falls
Utazás Niagara on the Lake-be. FAKULTATÍV: hajózás a Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki. A víztömeg szédítő tempóban zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. FAKULTATÍV vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls környékén.

8. NAP Amish tájak és Lancaster
Átlépjük a kanadai-amerikai határt. New York államon keresztül haladunk, meg-megállva fotószünetekre meseszép helyeken. Lancasterbe, Pennsylvania-ba, az ún. amish vidékre vezet utunk. A konzervatív keresztény közösség világában megelevenedik előttünk a múlt, a gépek uralta világ lőtti idők sejlenek fel. Bepillantunk az itteni mindennapokba az Amish Múzeumban. Este amish vacsora. Szállás Lancaster környékén.

9. NAP Amish vidék - Washington D.C.
Virginiába tartunk, ahol a Steven F. Udvar-Hazy központ vár ránk, mely a Smithonian Légi- és Űrmúzeum része. Itt több ezer tárgy került kiállításra a repülés és űrkutatás múltjából. Ezt követően Washington D.C. felé tartunk. Délután szabadidő Georgetownban. Szállás Washington környékén 2 éjszakára.

10. NAP Washington D.C.
A főváros nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, Lincoln emlékmű, Washington-emlékmű és az arlingtoni nemzeti temető, mely számos híresség (például John F. Kennedy) végső nyughelyéül szolgál. A szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Visszatérés a hotelbe.

11. NAP Washington D.C. - Philadelphia - New York City
A mai napon Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő. Szállás New York környékén 2 éjszakára (New Jersey).

12. NAP New York City
Üdvözöljük a világ egyik legizgalmasabb városában! Délelőtt ötórás városnézés során megcsodálhatjuk az ikonikus nevezetességeket. A Battery Parknál fotószünet, ahonnan ámulatba ejtő kilátás nyílik a Szabadság-szoborra. Felejthetetlen élményt ígér a Ground Zero emlékhely, a Wall Street, a kínai és olasz negyedek, Times Square. A New York Times napilap után elnevezett, vibráló Times Square-t az univerzum központjának is becézik. Naponta több tízezer ember nyüzsög a neonfényes hirdetőtáblák, reklámok, színházak, éttermek, neves hotelek által övezett elvarázsolt világban. FAKULTATÍV: az Empire State Building meglátogatása - kihagyhatatlan a 86. emeleti kilátóterasz. Használja ki a szabadidőt, akár vásárlásra a Macy's-ben, a Fifth Avenue-n, vagy sétára a Central Parkban. Késő este a Bryant Park környékéről indulunk vissza a szállásunkra.

13. NAP New York - Boston
Amerika egyik legrégebbi városába, a puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. Boston felé megállunk Newport-ban (Rhode Island). Ez a város a gazdagok kedvelt üdülőhelye, és a híres vitorlásverseny, az America's Cup szülőhelye. Cambridge városa az amerikai felsőoktatás legtekintélyesebb egyetemeinek, például a Harvardnak otthona. Bostonban buszos városnézés, majd szabadidő. Szállás Boston környékén.


14. NAP Hazautazás
Transzfer a bostoni reptérre, és repülés átszállással Magyarországra.

15. NAP Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

Fontos információk:
Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a visszautazástól még minimum 3 hónapig érvényesnek kell lennie! Fakultatív program vásárlására a helyszínen n USA: az EU/WHO által elfogadott oltásokkal (2) lehet beutazni (Szputnyik nem), illetve egy napnál nem régebbi, a légitársaság által meghatározott, negatív Covid-19 teszt (ált. PCR vagyy íalinkt ilgeéhne)t. őKösétegle. ző ESTA (beutazási engedély),
ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Ez a biometrikus azonosítós (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) vízumköteles. Kanada: nincs szükség eTA-ra (elektronikus beutazási engedély), ha nem légi úton lépünk be.
Teljesen beoltva (2 oltás) elfogadott AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinopharm, Sinovac és Janssen (1 oltás). Szputnyik nem. Vagy PCR teszttel (72 óra) vagy antigén teszttel (utazás előtti nap). Kötelező regisztrálni az ArriveCAN-en.
Útlevelének érvényesnek kell lennie min. a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. Az utazáshoz min. csoportlétszám szükséges (20 fő). Minden szoba kétágyas, ezért egy fős foglalás esetén egyágyas szoba felár megfizetése szükséges. A kedvezmény csak új foglalásokra érvényes, a szabad helyek függvényében.

Az ár tartalmazza

REPÜLŐJEGYET ODA-VISSZA
REPÜLÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKAT:
Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in.
REPÜLŐTÉRI ILLETÉKET
TRANSZFEREKET:
Modern, légkondicionált buszokkal. Kollégánk a repülőtéren várja Önöket, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
MINŐSÉGI SZÁLLÁSOKAT:
Elhelyezés minőségi, középkategóriájú hotelekben.
REGGELIT:
Az utazás minden napján reggeli.
VACSORÁT A CABANA SUCRE-BEN
EGY TIPIKUS AMISH VACSORÁT
KIRÁNDULÓPROGRAMOKAT:
Montreal, Ottawa, Toronto, Amish vidék, Boston, Washington, New York, stb. a program alapján.
MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉST:
Kollégánk ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Amit az ár nem tartalmaz:
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 299.990 Ft/fő/teljes utazás
USA-ba való belépésnél a határon fizetendő: 6 USD/fő
ESTA (elektronikus beutazási engedély, egyénileg intézendő): kb. 14 USD/fő
Amiket ajánlunk Önnek:
Fakultatív programcsomag (bálnanéző-hajótúra, Thousand Islands hajókirándulás, CN Tower, hajózás a Niagarán, vacsora a Skylon Towerben, Empire State
Building meglátogatása belépővel): 124.990 Ft/fő
Repülés helikopterrel a Niagránál: 79.990 Ft/fő
Biztosítási csomag (baleset- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás): 49.130 Ft/fő

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag:
bálnanéző-hajótúra, Thousand Islands hajókirándulás, CN Tower, hajózás a Niagarán, vacsora a Skylon Towerben, Empire State
Building meglátogatása belépővel: 99.990 Ft/fő
Repülés helikopterrel a Niagránál: 54.990 Ft/fő

Hotel

Járatok