Menüpontjaink
Szlovénia legjava 5 nap/4 éj (Egyéni)
Szlovénia- Körutazás Szlovéniában
Ország:
Szlovénia
Régió:
Körutazás Szlovéniában
Város:
Körutazás Szlovéniában
Utazás módja:
Egyéni
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Program szerint
Szobatípus:
Kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam:
4 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Fedezze fel "a zöld ország" kincseit saját autójával, élvezze a szabadság és a vezetés élményét gyönyörű tájakon!

Program:

Ajánlott útvonal:

1. nap: Maribor | LjubljanaIndulás Magyarországról Ljubljana felé, megálló Mariborban. A Dráva menti városkát a kellemes sétán és kis pihenőn kívül azért is érdemes útba ejteni, mert itt található a világ legidősebb szőlőtőkéje a Stara Trta, amelynek meglátogatását borkóstolóval is fűszerezhetjük.Szállás Ljubljanában.

2. nap: Ljubljana | PostojnaSzlovénia fővárosát akár gyalog vagy kerékpárral is fel lehet fedezni, hiszen látnivalói nincsenek messze egymástól, az óvárosi részen pedig pazar sétálóövezetet alakítottak ki és a kerékpár utak is meglehetősen fejlettek. A teljesség igénye nélkül érdemes megnézni: Hármas híd, Sárkány híd, Szent Miklós-Székesegyház, Preseren-tér, városi piac, Metelkova. A várost átszelő keskeny folyó partján sorakozó éttermek és bárok igazán hangulatosak, kiváltképp sötétedés után érdemes kiülni és átadni magunkat a hangulatnak.Az ajánlott délelőtti városnézés után utazás a Postojnai Cseppkőbarlanghoz.Szállás Ljubljanában.

3. nap: BledA fővárostól alig 55 km-re fekszik a mesebeli Bledi-tó, amely autóval kb. 40 perc alatt elérhető Ljubljanából. A tó akár körbe is sétálható, nem érdemes kihagyni a vár meglátogatását, ahonnan remek kilátás nyílik Bledre. A tó közepén található mini szigetre Pletnával lehet bejutni és meglátogatni a látványos Szűzanya templomot, illetve megkongatni a kívánság harangot. A tóparti kirándulást megkoronázhatjuk a híres bledi krémessel egy finom teával vagy kávéval kísérve.Szállás Ljubljanában.

4. nap: LjubljanaReggeli után barangolás Ljubljanában, hazaindulás.

 

Ár információk

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 4 éjre középkategóriás szállodában, kétágyas szobában reggelivel,
  • a belépőt a Postojna Cseppkőbarlangba, amely tartalmazza a következő látnivalók megtekintését is: Predjama-vár, EXPO, A világ pillangói című kiállítás

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségét,
  • az utazást a városok között,
  • a fakultatív programokat,
  • a helyi idegenforgalmi adót.