Menüpontjaink
Repülj és vezess! - Nyugati-part kincsei (Egyéni) Egyéb
Amerikai Egyesült Államok- Nyugati-part
Ország:
Amerikai Egyesült Államok
Régió:
Nyugati-part
Város:
Los Angeles
Utazás módja:
Fly & Drive
Ellátás:
Ellátás nélkül
Szálláskategória:
Program szerint
Szobatípus:
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Program:

1. nap: ÉrkezésÉrkezés Los Angelesbe, transzfer a szálláshelyre önállóan.

2. nap: Los Angeles - Anaheim - Palm Springs (kb. 236 km)Az autó felvétele és indulás déli irányba Anaheim felé, mely Orange megye szórakoztató központja. Töltsön el egy napot szimbolikus és klasszikus karakterek között, az  eredeti Disneyland Parkban.  A nemzet legrégibb tematikus parkjába is ellátogathat, a Knott's Berry Farm-ra, amely régi nyugati történelemmel várja látogatóit és izgalmas túrákkal teli élményeket nyújt, vagy fedezze fel  Anaheim látnivalóit (az ár a belépőket nem tartalmazza), mielőtt továbbhaladna keleti irányban Palm Springsbe. A sivatagi játszótér a fenséges San Jacinto hegység lábánál fekszik és tökéletes lehetőséget nyújt a szabadtéri szórakozáshoz vagy egy kis kikapcsolódáshoz. Esti programként vacsorázhat Palm Springs belvárosában, ahol számos kiváló étterem közül választhat, vagy ha menekülne a hőségtől, próbálja ki a légi felvonót és csodálja a magasból sivatagi tájat és a Coachella völgyet.

3. nap: Palm Springs - Joshua Tree Nemzeti Park - Laughlin  (kb. 418 km)Indulás keleti irányba, a Coachella völgyön keresztül a Joshua Tree Nemzeti Parkhoz, ami egy erős szél által formált terület, ahol kiszámíthatatlan esőzések és éghajlati szélsőségek jellemzőek. Számos kitűnő túraútvonal van, amelyek bemutatják a sivatag rendkívüli szépségét. A legkedveltebb a Hidden Valley útvonal, ami egy olyan területre vezet, amely a szóbeszéd szerint a szarvasmarhafélék búvóhelyeként szolgált. Folytassa Needles útvonallal és végül Laughlin-nal amit egy oázis és a Colorado folyó határol a sivatagban. A Colorado folyónál szabadtéri programok szórakoztatják az ide látogatókat, valamint Laughlin is számos lehetőséget kínál.

4. nap: Laughlin - Williams - Flagstaff (kb. 235 km)Vezessen keleti irányba, Kingman felé, ahol becsatlakozhat a 66-os útra és élvezze az utazást, a történelmi útszakasz varázsát és látványát. Látogasson el a Grand Canyon-i barlangokba, 210 láb mélységbe és gyönyörködjön a mészkő képződményekben. Ezután érkezés Williams festői városába, majd Flagstaff-ba.

5. nap: Flagstaff - Grand Canyon - Powell tó/ Page (kb. 307 km)Haladjon tovább  észak felé a Grand Canyon Nemzeti Parkba, a  világ egyik legszebb természeti csodájához. Töltse napját a kanyonnál és fedezze fel külön álló déli peremét. Álljon meg a megannyi mesés  látnivalók egyikénél, tegyen egy sétát a Rim útvonalon vagy a történelmi Hermit Road mentén, látogasson el a Photo Hot Spot -hoz vagy menjen  fel a Watchtower őrtorony tetejére, ahol csodálatos kilátásban lehet része, tiszta napokon akár 100 mérföld távolságra is el lehet látni. Ezután folytassa útját ismét észak felé a Navajo Nation Indian Amerikai Rezervátumon keresztül a Powell tóhoz, melyet gyönyörű homokkő falak vesznek körül.

6. nap: Powell tó/Page - Bryce Canyon (kb. 270 km)Nyugati irányban induljon tovább Kanab felé, ahol a zsálya és a cédrus lenyűgöző illata tölti meg a tiszta délnyugati levegőt, majd észak felé haladjon tovább a Utah állámba, a Bryce Canyon Nemzeti Parkba. A Bryce Canyon egyedülálló geológiája miatt híres. A szél ereje, a víz és földrengések munkálatának köszönhetően a rózsaszín sziklákból varázslatos színekben pompázó kőzetek alakultak itt, ezeket "hoodoos"-nak nevezik.

7. nap: Bryce Canyon - Zion Nemzeti Park - Las Vegas Töltse a reggelt a Bryce Canyon további felfedezésével mielőtt nyugat felé haladna a Zion Nemzeti  Park irányába. Zion, Utah legrégebbi nemzeti parkja, mely hihetetlen kanyonjairól és lenyűgöző kilátásáról híres. Követheti az ősi bennszülöttek ösvényét és csodálhatja a masszív homokkő sziklákat, melyek rózsaszín, piros színűek és a kék ég felé emelkednek. Tegye próbára bátorságát a a kanyon szűkösebb réseiben, majd később haladjon nyugat felé Las Vegasba, a városba amit nem kell bemutatni.

8. nap: Las VegasÉlvezze egész nap Las Vegas pezsgő nyüzsgését. Sétáljon a hatalmas üdülőhelyek és villogó neonlámpák között, tegyen tétet a kaszinók valamelyikében, vacsorázzon a világszínvonalú éttermekben, nézze meg a leghíresebb látnivalókat, üzleteket, butikokat, hullámvasutazzon, pihenjen a medence mellett.... Látnivalók, és programok sokasága várja.

9. nap: Las Vegas - Halál Völgye - Fresno (kb. 720 km)Készítsen egy fényképet "Welcome to Las Vegas" táblával, mielőtt folytatná utazását nyugati irányban, Észak-Amerika legalacsonyabban fekvő területe felé, a Death Valley Nemzeti Parkba. Itt a Mojave teljes mértékben bemutatja ezt az rögös, rideg, fenséges szakaszát Kaliforniának. Folytassa Panamint Mountain felé útját, mielőtt északi irányban Ridgecrest, Visalia és Fresno felé tartana. 

10. nap: Fresno - Yosemite - San Francisco Észak irányban induljon High Sierra-ba, a Yosemite Nemzeti Parkba, mely vízesésekről, nagy rétekről és látványos sziklaalakzatokról ismert. Fedezze fel a park mélységét egy vízeséshez vezető séta alatt, vagy ismerje meg titkait vadőr által vezetett kirándulás keretében. A nemzeti parkot kb. 800 mérföldes túraútvonal hálózza be, melyen a terület nagy részét be lehet járni. Délután nyugati irányban haladjon tovább a Muir Woods nemzeti emlékművéig, mely a tengerpart valaha volt vörösfenyő erdeinek emlékét őrzi. Haladjon tovább a világ egyik legnagyobb városába, San Franciscoba.

11. nap: San Francisco (kb. 245 km)49 négyzetmérföldnyi, csodálatos látnivalók, helyszínek, úti célok, számtalan lehetőség van San Franciscoban. Töltsön el egy egész napot a lenyűgöző város felfedezésével az öböl környékét is beleértve: Halászok rakpartja, Chinatown, Union Square, Nob Hill, Embarcadero/Pénzügyi negyed, Golden Gate Park. Ha valami igazán egyedülálló élményt szeretne akkor tegyen egy  sétát  a Golden Gate hídon vagy próbáljon ki egy ikonikus kabinos autót. 

12. nap: San Francisco - Monterey/Carmel - Középső partvidék (kb. 465 km)Ma reggel dél felé induljon a 17-es úton, a Pacific Grove-tól a Pebble Beach-ig, majd folytassa útját délre, közép kaliforniai festői tájain, a Pacific Coast Highway úton. Ez a kanyargós, sziklafelhajtó útvonal Monterey-ben keződik és végigvezeti Önt különleges falukon mint pl. a Carmel by the Sea és Big Su. Tovább haladva délre, tölgyfa dombokkal körülvett utakon eléri San Simeon-t.

13. nap: Középső partvidék - Santa Barbara - Los Angeles (kb. 408 km)Dél felé haladjon tovább a Pismo tengerparton, a völgyek között Solvangba, az amerikai dán fővárosba. Ezután déli irányba indulva eléri Santa Barbara városát, amit gyakran az amerikai riviérának neveznek, tökéletes hely hogy felfedezze a Nyugat szellemét, mielőtt Los Angelesbe érkezne.

14. nap: Los Angeles, hazautazásAz autó leadása a Los Angeles Nemzetközi Repülőtéren, majd hazautazás vagy a program folytatása igény szerint.

Az útvonalak kérés szerint módosíthatók!

Útvonal: Los Angeles | Anaheim | Palm Springs | Joshua Tree Nemzeti Park | Laughlin| Williams | Flagstaff | Grand Canyon | Lake Powel | Bryce Canyon | Zion Nemzeti Park | Las Vegas | Death Valley Nemzeti Park |  Fresno |  Yosemite | San Francisco | Monterey | Középső partszakasz | Santa Barbara | Los Angeles

Ár információk

Az ár tartalmazza:

  • a szállást középkategóriás szállodákban, 13 éjszakára, kétágyas szobában, ellátás nélkül,
  • az középkategóriás bérautót 13 napra, teljeskörű biztosítással
  • a hasznos információkat tartalmazó welcome hátizsákot az első szálláshelyen,
  • az angol nyelvű asszisztenciát az út során,
  • az (angol nyelvű) üdvözlő hívást az első napon.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségeit,
  • a személyes kiadásokat,
  • az ellátást,
  • az üzemanyag költséget,
  • a parkolási és útdíjakat.