Menüpontjaink
Folyami hajóút - 8 napos hajózás a Rajnán - MS Rhein Melodie (Hajó)
Hajóutak- Folyami hajóutak
Ország:
Hajóutak
Régió:
Folyami hajóutak
Város:
Folyami hajóutak
Utazás módja:
Hajó
Ellátás:
Teljes ellátás
Szálláskategória:
Hajó kabin
Szobatípus:
Kétágyas ablakos kabinban (első fedélzet), 2 felnőtt
Időtartam:
7 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

1. nap: Köln: Indulás: 16h002. nap: Amszterdam: Amszterdam egy gyönyörű város, tele történetekkel, legendákkal és felfedezhető helyekkel. Fakultatív program: városnéző túra Amszterdamban idegenvezetéssel. A kirándulás egy sétával kezdődik a belvárosban. Az idegenvezető számos tippet és tanácsot ad, hogy, melyik helyi eseményekre érdemes ellátogatni, és melyek a város legjobb helyei. Lesz lehetőség egy 1 órás körutazásra Amszterdam csatornáin, melyek az UNESCO Világörökség részéhez tartoznak. A csatornák mellett rengeteg gyönyörű ház és úszó lakóhajó látható, nem véletlenül nevezik Amszterdamot az észak Velencéjének is.Kirándulás Észak-Hollandiába, egy szabadtéri múzeumba.Városnézés Amszterdamban, amiből semmiképpen sem maradhat ki a piroslámpás negyed vagy a kínai negyed sem. Érkezés: 08h00, indulás: 24h00.3. nap: Nijmegen: Vezetett túra a barátságos hanza városban, Nijmegenben. Érkezés: 08h00, indulás: 14h30.4. nap: Köln: Fakultatív program: városnézés, a kölni katedrális, Kölsch sör kóstolás. Érkezés: 08h00, indulás: 14h00.4.-5. nap: Koblencz: Fakultatív program: vezetett túra Németország egyik legrégebbi városában, a több mint 2000 éves Koblenzben. Érkezés:22h00, indulás: másnap 13h00.5.-6. nap: Rüdesheim: Hajózás Rüdesheimba a Rajna legismertebb részén, a Lorelei szikla mellett (itt van a Rajna legszűkebb pontja), és az UNESCO Világörökséghez tartozó Közép-Rajna felső szakaszán.Utazás a Winzerexpress vonattal a ,,Siegfried mechanikus zenei kabinetjébe". Érkezés: 19h30, indulás: 04h006. nap: Mannheim: Kirándulás Speyer történelmi székesegyházába. Érkezés: 13h00, indulás: 19h007. nap: Strasbourg: Fakultatív program: Strasbourg városnézés busszal vagy gyalog. Érkezés: 07h30, indulás 13h30.8. nap: Bázel: Fakultatív program: bázeli túra busszal vagy gyalog az óváros és a Münsterplatz tér között. Érkezés: 07h00.

Osztály leírás:

A német székhelyű Nicko Cruises Európa egyik vezető folyami hajótársasága. Mottója: ,,Több élmény - kényelmesen". A Duna, Rajna, Szajna, Rhőne és az Oder folyók legszebb részeit lehet több osztályba sorolható hajóikon felfedezni. A klasszikus hajók változó méretűek, elegáns, hagyományos berendezésűek, sokszor sötét fa belső borítással, a boutique hajók kisebbek, ízléses, gondosan kiválasztott, egyedi berendezéssel, míg a modern hajók nagyobbak, világos, stílusosan modern színvilággal rendelkeznek. A flotta minden tagja 4-5 csillagos szállodának felel meg, így fedélzetükön gondtalan az utazás.  

Hajóadatok:

 • Méretek: 132 m hosszú, 11,4 m széles
 • Utasok létszáma: 198 fő
 • Áram: 220V 
 • Utasfedélzet: 3

Szolgáltatások:

 • lounge bárral, 
 • étterem,
 • napozóterasz,
 • könyvtár

Szobatípusok:

A kényelmes kabinok légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, és TV-vel, és széffel felszereltek. Első fedélzeten: 11 nm-es ablakos, külső kabinok, az ablakok nem nyithatóak. Egy lehajtható, és egy szófaágy van a kabinban. Középső fedélzeten: 14,5 nm-es  nyitható ablakos kabinokFelső fedélzeten: 14,5 nm-es, francia erkélyes kabinok. 

 

 

Szállás leírás:

A hajó fedélzetén modern kényelem várja az utazókat. A kabinokból is, és a közös helyiségekből is fantasztikus kilátás nyílik a Rajnára, így a teljes út során gyönyörködhet a folyómenti látványban. 

Ár információk

Az ár tartalmazza:

 • az elhelyezést a kiválasztott kabinkategóriában, 
 • a teljes ellátást a hajóút során, 
 • a hajón található szórakozási lehetőségek használatát, 
 • a kikötői illetéket.

Az ár nem tartalmazza:

 • az útlemondási biztosítást (1,5%), 
 • az indulási kikötőbe való eljutás költségét, 
 • a parti kirándulásokat, 
 • a személyes kiadásokat.