Menüpontjaink
Körutazás a világ 2. legnagyobb országában
Kanada- Körutazás Kanadában
Ország:
Kanada
Régió:
Körutazás Kanadában
Város:
Körutazás Kanadában
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Program szerint
Szobatípus:
2 ágyas szoba
Időtartam:
14 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás

1. NAP Repülés Kanadába
Utazás Budapestről Calgary-be átszállással. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Calgary környékén.

2. NAP Calgary - Banff Nemzeti Park
Calgary-ben a nevezetességek közé tartozik az olimpiai park és a Saddledome (jégcsarnok). Majd a Banff Nemzeti Park felé tartunk. Szállás: Canmore/Banff környékén.

3. NAP Banff Nemzeti Park - Louise-tó - Columbia jégmező - Jasper Nemzeti Park
A mai napon az első állomásunk a Louise-tó, melynek türkizkék vize visszatükrözi a hegyek látképét. A Columbia-jégmezőnél a Columbia-gleccser bűvöl el minket. FAKULTATÍV: utazás az ,,Ice Explorer"-en, egy terepjárón, mely 225 méter vastag jégen képes haladni. Majd a Jasper Nemzeti Park vár ránk, hósapkás hegyekkel, szemkápráztató árnyalatban ragyogó zöld és kék tavakkal. Ezután orientációs túra Jasper-ben. Szállás: Jasper környékén.

4. NAP Jasper Nemzeti Park - Mount Robson - Kamloops
Ma követjük a Fraser folyót Mount Robson felé. A Yellowhead autópályán haladunk dél felé. Szállás: Kamloops környékén.

5. NAP Kamloops - Vancouver
Utazás Kanada Csendes-óceáni partvidéke felé, Vancouverbe. Délután panoráma városnézés keretében ismerhetjük meg a Stanley Park-ot, a Gastown városrészt és a kínai negyedet. Szabadidő során felfedezheti a Robson Street-et, Brit Columbia egyik legjobb bevásárló-övezetét. Szállás: Vancouver környékén.

6. NAP Vancouver, fakultatív Victoria, majd repülés az éjszakai járattal Torontóba
Transzfer Phonm Penhbe, a fővárosba (kb. hat óra). Útközben megállunk a Spean Praptos hídnál, melyet a vörös khmerek sikertelenül próbáltak felrobbantani. A Santuk Selyem Farmon ízletes khmer ebédet kapunk, és megismerhetjük a selyem készítésének titkait. A Skuon piacon rövid látogatást teszünk, ahol a helyiek egyik kedvencét, a sült tarantulát is felfedezhetjük. Phonm Penhben elképeszti az utazót a Királyi Palota, a kertek és az Ezüst pagoda. Rövid sétát tehetünk Phnom Penh kevés sétányainak egyikén. Vacsoracsomag része: Phnom Penh
hajós vacsora. Szállás: Cardamom Hotel & Apartment (superior)***

7. NAP Toronto - Niagara Falls
Érkezés a reggeli órákban Torontóba. Négyórás városnézés buszszal. FAKULTATÍV: CN Tower. Transzfer Niagara Falls-ba. FAKULTATÍV: vacsora a Skylon Tower-ben. Szállás: Niagara Falls környékén

8. NAP Niagara Falls - Gananoque
A Niagara-vízesés felé folytatjuk utunkat. FAKULTATÍV: hajózás a Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. FAKULTATÍV: repülés a Niagara felett. Továbbutazás Gananoque-ba. Útközben panoráma városnézés Kingstonban. Szállás: Gananoque környékén

9. NAP Gananoque, fakultatív Ezer sziget - Montreal
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: hajóra szállva felfedezzük a vadregényes Thousand Islands/Ezer sziget-vidéket. Közösen tovább utazunk Montrealba. Szállás: Montreal környékén.

10. NAP Montreal - Québec
Montreal a Szent Lőrinc-folyó torkolatának nagyvárosa. A Saint Laurent sugárúton kis csemegeboltok bújnak meg előkelő éttermek között, bevásárlóközpontok váltakoznak flléres boltokkal. Semmilyen montreali városnézés nem lehet teljes a földalatti utcarendszer, az Underground Montreal felkeresése nélkül. Délután a romantikus Québec felé tartunk. Az elbűvölő macskaköves utcák, a kis üzletek európai hangulatot kölcsönöznek a városnak. Este vacsora a Cabane a Sucre-ben. Szállás: Québec környékén.

11. NAP Québec, fakultatív bálanéző-hajótúra
Töltse kedvére az időt, vagy FAKULTATÍV program: bálnanéző hajótúra. Szállás: Québec környékén.

12. NAP Québec - Ottawa
Számos utazási magazin szerint Ottawa a világ egyik legszebb fővárosa, otthont ad 12 múzeumnak, a Királyi Kanadai Pénzverdének, a Byward piacnak és a belvárosnak. Szállás Ottawa környékén.

13. NAP Ottawa - Toronto
A mai napon utazás Torontóba. Délután szabadidő a városközpontban, ahol vásárlásra is lehetőség nyílik. Szállás: Toronto környékén.

14. NAP Hazautazás
Transzfer a torontói repülőtérre, ezután hazautazás átszállással.

15. NAP Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk Budapestre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
A Kanadába történő beutazáshoz vízum nem, de légi úton történő beutazás esetén előzetes elektronikus beutazási engedély (eTA) szükséges. Az eTA egyénileg, online intézendő (ára: 7 CAD) a www.canada.ca weboldalon. A beutazási engedélyt csak a hivatalos honlapon igényeljük! Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 25 fő) szükséges! A fakultatív programok csak minimális létszám esetén indulnak.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat
Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri Check-in.
Repülést Kanadán belül
Utazás Vancouverből Torontóba.
Transzfereket
Izgalmas. látványos kirándulóprogramokat légkondícionált, modern panorámabuszokkal
Calgary, Banff Nemzeti Park, Louise tó, Columbia gleccser, Jasper Nemzeti Park, Vancouver, Toronto, Montreal, Québec, Ottawa a program alapján
Minőségi szállásokat
Vendégeink 12 éjszakára minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést, reggelivel (+1 éjszaka repüléssel telik).
Magyar nyelvű idegenvezetést
Kollégánk ismerteti a körutazásban foglalt programokat, látnivalókat és egyéb lehetőségeket. Ezenkívül ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 199.990 Ft/fő
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 229.000Ft/fő/teljes utazás
Amiket ajánlunk Önnek:
Baleset- és poggyászbiztosítás: 11.100 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: 9.000 Ft/fő
Fakultatív programcsomag (Utazás az "Ice Explorer"-en, Skylon Tower vacsora, hajózás a Niagarán a Hornblower-en, Ezer sziget hajózás, CN Tower): 59.990 Ft/fő
Helikopterezés a Niagara felett: 44.990 Ft/fő
Bálnanéző-hajótúra: 33.990 Ft/fő
Vancouver-sziget túra komppal Victoria-ba: 46.990 Ft/fő

Fakultatív programok

Hotel

Járatok