Menüpontjaink
AUTÓBUSZOS RÓMAI VÁROSLÁTOGATÁS KAPOSVÁRI INDULÁSSAL
Olaszország- Róma és környéke
Ország:
Olaszország
Régió:
Róma és környéke
Város:
Róma
Utazás módja:
Busz
Ellátás:
Félpanzió
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
Kétágyas szobában
Időtartam:
4 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Kis csoportos utazás autóbusszal, idegenvezetővel

Velence - Róma - Duino-kastély

Az Örök Város, Róma egyike a világ legszebb és leginspirálóbb városainak, ahol nincs olyan utazó, akit ne venne le lábáról a lenyűgöző művészeti látnivalók és a vibráló római élet szédítő keveréke! Szépségben és kulturális örökségben, a múlt ilyen töményen előforduló emlékeiben és felbecsülhetetlen kincseiben kevés riválisa akad Rómának. Világhírű múzeumait, gazdag templomait, gyönyörű utcáit járva a legnagyobb művészek remekei, Michelangelo szobrai, Caravaggio vásznai, Raffaelo freskói és Bernini szökőkútjai kísérik utunkat. De Rómában a legeldugottabb terecske is meg tud lepni egy gyönyörű barokk homlokzattal vagy egy bájosan csobogó kúttal.

A Kaposvári Iroda irodájának autóbuszos római városlátogatása a város legszebb látnivalóit igyekszik bemutatni. A novemberi időpontnak kedvez Róma kellemes, tavaszias időjárása is, 13 C körüli átlaghőmérséklettel.

Időpont: 2019. október 27-31. (5 nap/4 éjszaka)

Indulás: Kaposvár

További felszállóhely: Nagykanizsa

Autóbuszos római városlátogatás 1. nap (vasárnap)

Indulás Kaposvárról a McDonald's mögötti parkolóból a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Fakultatív kirándulás Velencébe, a közös séta keretében a város legfontosabb látnivalóinak (Sóhajok hídja, Szent Márk tér, Campanile, Rialto-híd, Canal Grande, Frari-templom) megtekintése. Este a tranzitszállás elfoglalása, (1 éj), vacsora.

Autóbuszos római városlátogatás 2. nap (hétfő)

A reggelit követően folyamatos utazás Rómába rövid pihenőkkel. Megérkezés után a Falakon kívüli Szent Pál-bazilika megtekintése helyi idegenvezetővel, amely egyike Róma négy legnagyobb bazilikájának. Ezután a szálláshely elfoglalása (2 éj) után vacsora.

Autóbuszos római városlátogatás 3. nap (kedd)

Reggeli után egész napos gyalogos városnézés, az ókori Róma és a belváros főbb látnivalóinak megtekintése helyi idegenvezetővel: Spanyol lépcső, Trevi-kút, Piazza Navona, Pantheon, Colosseum és Forum Romanum (utóbbi kettő belülről is). Visszautazás a szálláshelyre, vacsora.

Autóbuszos római városlátogatás 4. nap (szerda)

Reggeli után látogatás a kereszténység központjába, a Vatikánba: a Vatikáni Múzeum megtekintése a Sixtus-kápolnával, majd a Szent Péter Bazilika és tér felfedezése helyi idegenvezetővel. Délután búcsú Rómától, folyamatos utazás a Velence környékén lévő tranzitszállásra, (1 éj) vacsora.

Autóbuszos római városlátogatás 5. nap (csütörtök)

Reggeli után indulás Kaposvárra, útközben a Duino-kastély megtekintése. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés az esti órákban.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy Olaszország több városában sem mehetnek a turistabuszok a főbb látnivalók közvetlen közelébe, így az átlagosnál hosszabb sétákra lehet számítani. Rómában 2019. januárjától a turistabuszokat egyáltalán nem engedik be a városközpontba, így a közlekedés metróval történik!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Minimum létszám: 20 fő

Szállás:

4 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi négycsillagos) szállodákban idegenforgalmi adóval

Ár információk

Az ár tartalmazza:


  • utazás légkondicionált autóbusszal

  • 4 éjszakai szállás középkategóriájú (helyi négycsillagos) szállodákban idegenforgalmi adóval

  • félpanziós ellátás 

  • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára

  • programok belépődíjak nélkül

  • rádiós fülhallgató, amelynek segítségével az idegenvezető minden szavát kristálytisztán hallhatja

Az ár nem tartalmazza:


  • belépődíjak, tömegközlekedés és helyi idegenvezetők (kb. 150,- EUR/fő)

  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás (a részvételi díj 2%-a)