Menüpontjaink
BERLIN - CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS ***
Németország- Brandenburg
Ország:
Németország
Régió:
Brandenburg
Város:
Berlin
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Berlin - csoportos városlátogatás magyar idegenvezetéssel

Berlin a művészetek és művészek fantasztikus fővárosa. Egyetlen európai városban sem található annyi múzeum, gyűjtemény, vagy akár magángaléria, mint a régi-új német fővárosban. Európa egyik legtrendibb metropoliszában a történelem ,,élő" díszletei között sétálva fedezhető fel a múlt és a jelen. Berlin a világ egyik meghatározó divatdiktátora, akár kultúráról, szórakozásról, gasztronómiáról, divatról vagy zenéről van szó. Az sem elhanyagolható, hogy a változatos élményekhez remek ár-érték arány társul ebben a rendkívül színes és pörgő, mégis élhető, lenyűgöző városban. Az augusztus 20-i hosszú hétvége remek alkalom Berlin felfedezésére! Csatlakozzon új, csoportos városlátogató programunkhoz!

Időpont: 2019. augusztus 17-20. (3 éjszaka)

Berlin - csoportos városlátogatás 1.nap

Elutazás Budapestről, menetrendszerinti járatokkal, átszállással Berlinbe. Megérkezés majd transzfer a szállodába, egybekötve egy rövid (max 4 óra) autóbuszos városnézéssel. A főbb látnivalók: Brandenburgi kapu, Checkpoint Charlie, Friedrich Strasse, Bundestag, Mitte negyed. Szállás elfoglalása, majd este szabadprogram (fakultatív vacsora). Szállás Berlinben, belvároshoz közeli (Mitte), jó elhelyezkedésű négycsillagos szállodában

Berlin - csoportos városlátogatás 2.nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos (8 órás) városnézéssel is egybekötött program busszal, idegenvezetővel. Látogatás a berlini Múzeum-szigetre, magyar nyelvű idegenvezetéssel, belépőjeggyel. A belépőjeggyel meglátogatható a Régi Nemzeti Galéria, Régi Múzeum, Bode Múzeum és az Új Múzeum. A Pergamon Múzeumban a látogatók számát jelentősen limitálják, így az oda való belépést nem tudjuk garantálni, bár a belépő elviekben oda is érvényes.

Este szabadprogram, fakultatív vacsora.

Berlin - csoportos városlátogatás 3.nap

Reggeli, majd egész napos szabad program.

Fakultatív programlehetőség: buszos látogatás a potsdami Sanssouci kastélyba magyar nyelvű idegenvezetéssel. A volt porosz királyi kastélyegyüttes és park Berlintől mintegy 40 km-re található, mely Brandenburg szövetségi tartomány egyik legfőbb látnivalója. A porosz Versailles-ként is emlegetett épületet és a hozzá tartozó parkot az UNESCO a világ kulturális örökségének részévé nyilvánította.

Berlin - csoportos városlátogatás 4.nap

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

Minimum létszám 20 fő.

Szállás:

3 éjszakai szállás négycsillagos szálloda kétágyas szobáiban

Ár információk

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Budapest - Berlin - Budapest útvonalon (20 kg feladható poggyász)

 • 3 éjszakai szállás négycsillagos szálloda kétágyas szobáiban

 • reggeli

 • transzferek

 • kirándulások és városnézés a program szerint

 • helyi ill. magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára

Az ár nem tartalmazza:


 • illetékek

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • félpanzió felára

 • fakultatív program (min. 15 fő esetén)
  látogatás a potsdami Sanssouci kastélyba