Menüpontjaink
6 nap alatt az olasz csizma körül
Hajóutak- Földközi-tengeri hajóutak
Ország:
Hajóutak
Régió:
Földközi-tengeri hajóutak
Város:
Földközi-tengeri hajóutak
Utazás módja:
busz+hajó
Ellátás:
Teljes ellátás
Szálláskategória:
Hajó kabin
Szobatípus:
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Hat nap alatt az olasz csizma körül

Csoportos hajóút az MSC Orchestra fedélzetén, magyar nyelvű kísérővel, kaposvári indulású autóbusszal. Felszállási lehetőség Kaposvár, Nagykanizsa.

1. nap

Kaposvár - Velence

Vasárnap, április 28.

Indulás Kaposvárról a McDonald's mögötti parkolóból a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Megérkezés Velencébe, bejelentkezés az MSC Orchestra fedélzetére, a kabinok elfoglalása. Indulás 16.30-kor Dubrovnik irányába, vacsora és szállás a hajón.2. nap

Dubrovnik, Horvátország

Hétfő, április 29.

Kikötés: 12.00 óra Indulás: 18.00 óra

Érkezés Dubrovnikba a déli órákban, fakultatív programajánlatunk során látogatás az 1979 óta a Világörökség részét képező történelmi városba. Séta a Szűz Mária Mennybemenetel Katedrálishoz, amely számos neves festő munkájával büszkélkedhet, beleértve a Tiziano által készített főoltárt vagy Rafaello 'Madonna della Seggiola' freskóját. Ezt követően a Rektori Palota megtekintése, majd továbbhaladva érkezés a Szent Ferenc Monostorhoz, amely a csodálatos kolostor mellett, Európa legrégebbi, 1317-ben megnyitott gyógyszertárának ad helyet. Szabad program után visszatérés a kikötőbe, indulás 18.00-kor Albánia irányába, vacsora és szállás a hajón.

3. nap

Sarande, Albánia

Kedd, április 30.

Kikötés: 09.00 óra Indulás: 17.00 óra

Érkezés Sarande kikötőjébe a reggeli órákban, fakultatív programajánlatunk során megismerkedés az Albán Riviéra csodálatos partjaival, barátságos lakóival és varázslatos tájaival. Az első megálló Borsh falucska, amely az olívaolaj készítésről vált ismertté. A következő faluba, Porto Palermoba vezető utat gyönyörű vízesések veszik körbe. Porto Palermoban az erőd megtekintése, amelyet egyesek szerint Ali Tepeleni Pasa építtett a 19. században, mások szerint a velenceiekhez köthető az építése. Továbbutazás a közeli Himaréba, ahol a látogató úgy érezheti magát mintha Görögországban járna. Szabad program, majd visszatérés a kikötőbe, indulás 17.00-kor Civitavecchia irányába, vacsora és szállás a hajón.

4. nap

Tengeren

Szerda, május 1.

Egész napos hajózás a tengeren Róma irányába. Az MSC Orchestra fedélzetén az élet pont olyan lehet, amilyennek kívánja. Ha az Ön célja a pihenés, akkor a fedélzeten lazíthat a napsütésben, ezen kívül aktív sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre a sport centerben, edzőteremmel, fantasztikus medencékkel és futógépekkel. A helyszínek ezen az öko hajón minden pillanatot különlegessé tesznek, legyen szó akár élő zenére való táncolásról a leopárd stílusú Savannah Bárban, a szerencse kísértéséről a Palm Beach Casinoban vagy egy lenyűgöző show megnézéséről a hasonlóan lélegzetelállító Covent Garden Színházban. Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

Civitavecchia (Róma), Olaszország

Csütörtök, május 2.

Kikötés: 08.00 óra Indulás: 18.00 óra

Érkezés Civitavecchia kikötőjébe a reggeli órákban, fakultatív programajánlatunk: egész napos kirándulás Rómába, az Örök városba. A program egy másfél órás autóbuszos transzferrel kezdődik a kikötőből. Róma fő látnivalóinak megtekintése kívülről, helyi idegenvezetővel, gyalogosan. Késő délután visszautazás a kikötőbe, 18.00-kor indulás Genova irányába, vacsora és szállás a hajón.

6. nap

Genova, Olaszország

Péntek, május 3. Kikötés: 09.00

Érkezés a reggeli órákban Genova kikötőjébe, reggeli után kijelentkezés a hajóról. Indulás a Garda-tó irányába, szállás a tó partján, vacsora és szabad program.

7. nap

Garda-tó, Olaszország

Szombat, május 4.

Reggeli után elutazás Sirmioneba, amely egy keskeny, a tóba messze benyúló félsziget csücskében található. Séta a belvárosban, szabad program és fakultatív motorcsónakázás a tavon. Délután indulás hazafelé, folyamatos utazás Kaposvárra rövid pihenőkkel, érkezés a késő éjszakai órákban.

Minimum létszám: 20 fő

Időpont: 2019. április 8. - május 04. (5 éjszaka a hajón + 1 éjszaka a Garda-tónál)

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

utazás légkondicionált autóbusszal Kaposvár - Velence és Genova - Kaposvár útvonalon,
5 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában, kétágyas elhelyezéssel,
1 éjszakai tranzitszállás hazafelé úton Olaszországban helyi négycsillagos szállodában félpanziós ellátással,
teljes ellátás a hajón italfogyasztással (melynek tartalmáról munkatársaink adnak felvilágosítást),
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata,
magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt,
audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.

A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi angolul beszélő idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

A részvételi díjon felül fizetendő:

Illetékek: 42.000,- Ft /fő,
A helyszínen kijelentkezéskor fizetendő kötelező szervizdíj (50 EUR/fő)
Fakultatív kirándulások
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2 %-a; Groupama Garancia betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

Ár információk

Az ár tartalmazza:

Indulási időpontok:

2019. 04. 28. (5 éjszaka a hajón + 1 éjszaka a Garda-tónál)

Hajótársaság: MSC CruisesÚtvonal:
Velence,Olaszország | Dubrovnik,Horvátország | Sarande,Albánia | Civitavecchia (Róma), Olaszország | Genova/Olaszország