Menüpontjaink
6 nap alatt az olasz csizma körül
Hajóutak- Földközi-tengeri hajóutak
Ország:
Hajóutak
Régió:
Földközi-tengeri hajóutak
Város:
Földközi-tengeri hajóutak
Utazás módja:
busz+hajó
Ellátás:
Teljes ellátás
Szálláskategória:
Hajó kabin
Szobatípus:
Balkonos ,,fantastica" kabinban
Időtartam:
6 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Hat nap alatt az olasz csizma körül

Új útvonalon! Csoportos hajóút az MSC Musica fedélzetén, magyar nyelvű kísérővel, kaposvári indulású autóbusszal. Felszállási lehetőség Kaposvár, Nagykanizsa.

1. nap

Kaposvár - Velence

Szombat, október 12.

Indulás Kaposvárról a McDonald's mögötti parkolóból a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Megérkezés Velencébe, bejelentkezés az MSC Musica fedélzetére, a kabinok elfoglalása. Indulás 16.30-kor Kotor irányába, vacsora és szállás ahajón.

2. nap

Kotor, Montenegro

Vasárnap, október 13..

Kikötés: 13.00 óra Indulás: 18.00 óra

Érkezés Kotorba a déli órákban, fakultatív programajánlatunk: Kotor és Perast. A kirándulás egy gyalogtúrával kezdődik Kotor óvárosán keresztül, mely az egyik legszebb a középkori városok közül a mediterrán térség ezen részén. A Tengerészeti Múzeum megtekintése, majd továbbutazás Perast elegáns városába, amely a tengeri kereskedelemre építette gazdaságát, és a barokk építészet legjelentősebb példája a montenegrói tengerparton. Ezután egy rövid hajóút során ellátogatunk egy mesterséges szigetre a gyönyörű Boka öböl közepén, ahol megnézzük a Szűzanya templomát. Ezután visszaindulás Perastba, séta a városban, a Szent Miklós templom megtekintése. Visszatérés a kikötőbe, indulás 18.00-kor Korfu irányába, vacsora és szállás a hajón. Ár: 17.500,- Ft/fő (időtartam: kb. 3 óra) - min. 10 fő jelentkezése esetén. Vagy városnézés Kotorban helyi magyar nyelvű idegenvezetővel 10,-Euró/fő.

3. nap

Korfu,Görögország

Hétfő, október 14.

Kikötés: 08.00 óra Indulás: 18.00 óra

Érkezés Korfu szigetére a reggeli órákban, fakultatív programajánlatunk: Achilleon - Sissi-kastély. Páratlan növényvilágának köszönhetően Korfu az egyik legzöldebb sziget Görögországban. Látogatás a gyönyörű Achilleion Palotában, mely Erzsébet császárné egykori rezidenciája volt. A gazdagon díszített kastélyt színpompás kert veszi körül, emléket állítva a mitológiai hősnek, Akhilleusznak. Rövid szabadidő keretében lehetőség nyílik Korfu városának felfedezésére is. Visszatérés a kikötőbe, indulás 14.00-kor Nápoly irányába, vacsora és szállás a hajón. Ár: 19.000,- Ft/fő (időtartam: kb. 4 óra) - min. 10 fő jelentkezése esetén.

4. nap

Tengeren

Kedd, október 15.

Egész napos hajózás a tengeren Nápoly irányába. Az MSC Musica nem csak a környezetbarát hajót hozott létre, hanem a cég egy új osztályát is elindította- kecses vonalak, kreatív megoldások, kifinomult, természetes anyagok, és a legapróbb részletekre is kiterjedő figyelem különbözteti meg az MSC-t a többi hajótársaságtól. A központi csarnok fő attrakciója a kecses vonalú háromszintes vízesés és az átlátszó zongora, amely felfüggesztve "lebeg" a csillámló víz felett. A stílusos szórakoztató, illetve rekreációs helyiségek inspirálóan hatnak: akár a ragyogó Crystal Lounge-ban táncol, akár a Havanna Club szivartermében tart egy kis pihenőt, vagy egy borkóstolón élvezi a borkülönlegességeket, netán a Sanremo Casino-ban játszva próbál szerencsét, vagy a La Scala színház egyik élő műsorával kapcsolódik ki az élmény felejthetetlen. A pompás, változatos ételek minőségi alapanyagokból, frissen készülnek. Kényeztesse magát az Il Giardino ínycsiklandó olasz specialitásaival; térjen be a varázslatos Kaito Sushi Bar-ba, vagy fedezze fel az ízletes, valódi olasz pizzákat! Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

Nápoly, Olaszország

Szerda, október 16.

Kikötés: 08.00 óra Indulás: 17.00 óra

Érkezés Nápoly kikötőjébe a reggeli órákban, fakultatív programajánlatunk: egész napos kirándulás Pompeibe. A régészeti túra Pompeii felé vezető úton kezdődik, az egykoron virágzó város, amelyet teljesen eltemetett a láva, hamu és törmelékek a Vezúv katasztrofális kitörése során 79-ben. A rengeteg talált műtárgy, különösen a mindennapi élet elemei, mint a kenyér és a méz, bepillantást ad a látogatóknak abba az életvitelbe, amelyet az ősi rómaiak éltek. A lenyűgöző vezetett gyalogos túra betekintést nyújt e csodálatos és nagy régészeti lelőhely történetébe. A hajóhoz való visszatéréskor rövid megálló egy helyi korallgyárban. Visszatérés a kikötőbe, indulás 17.00-kor Livorno irányába, vacsora és szállás a hajón. Ár: 20.500,- Ft/fő (időtartam: kb. 6 óra) - min. 10 fő jelentkezése esetén. Vagy városnézés Nápolyban helyi magyar nyelvű idegenvezetővel: 20,-Euró/fő.

6. nap

Livorno, Olaszország

Csütörtök, október 17.

Kikötés: 09.00 óra Indulás: 19.00 óra

Érkezés Livorno kikötőjébe a reggeli órákban, fakultatív programajánlatunk: egész napos kirándulás Firenzébe. A program egy kb. két órás autóbuszos transzferrel kezdődik a kikötőből. Ezután Firenze fő látnivalóinak megtekintése kívülről, magyar nyelvű helyi idegenvezetővel, gyalogosan. Késő délután visszautazás a kikötőbe, 19,00-kor indulás Genova irányába, vacsora és szállás a hajón. Ár: 16.200,- Ft/fő + 20,-Euró/fő (időtartam: kb. 9 óra) - min. 15 fő jelentkezése esetén.

7. nap

Genova, Olaszország

Péntek, október 18. Kikötés: 09.00 óra

Érkezés a reggeli órákban Genova kikötőjébe, reggeli után kijelentkezés a hajóról. Indulás haza, folyamatos utazás Kaposvárra rövid pihenőkkel, érkezés a késő éjszakai órákban.

Minimum létszám: 20 fő

Időpont: 2019. október 12- 18. (6 éjszaka)

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

utazás légkondicionált autóbusszal Kaposvár - Velence és Genova - Kaposvár útvonalon,
6 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában, kétágyas elhelyezéssel,
teljes ellátás a hajón italfogyasztással (melynek tartalmáról munkatársaink adnak felvilágosítást),
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata,
magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt,
rádiós fülhallgató, amelynek segítségével az idegenvezető minden szavát kristálytisztán hallhatja.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.

A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi angolul beszélő idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

A részvételi díjon felül fizetendő:

Illetékek: 42.000,- Ft /fő,
A helyszínen kijelentkezéskor fizetendő kötelező szervizdíj (60 EUR/fő)
Fakultatív kirándulások
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2 %-a; Groupama Garancia betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

Ár információk

Az ár tartalmazza:

Indulási időpontok:

2019. 10. 12. (6 éjszaka a hajó)

Hajótársaság: MSC CruisesÚtvonal:
Velence,Olaszország | Kotor,Montenegro | Korfu,Görögország | Nápoly, Olaszország |Livorno,Olaszország | Genova/Olaszország